Anneli kanto perhe

Anneli Kanto ryhtyi 57-vuotiaana kirjailijaksi: “Romahdus 1990 …

Anneli Kanto ryhtyi 57-vuotiaana kirjailijaksi: “Romahdus 1990-luvun lamassa avasi uuden elämän” – Kotiliesi.fi

21.1.2022 — Kirjailija Anneli Kanto ei kaipaa enää parisuhdetta, vaan hän nauttii yksin elämisen vapaudesta. … Perhe: aikuiset lapset Antti ja Jenna.

Lama vei 1990-luvulla kirjailija Anneli Kannolta työn ja parisuhteen, Vastoinkäymiset avasivat yllättäen uuden elämän. Lue Annelin tarina täältä!

Anneli Kanto: ”On hirveää, ettei ikää ja kokemusta arvosteta”

Anneli Kanto: ”On hirveää, ettei ikää ja kokemusta arvosteta” | Apu Terveys

2.11.2021 — Kirjailija Anneli Kanto on kirjoittanut seitsemän romaania, kymmeniä lastenkirjoja ja useita näytelmiä. Hänen romaaninsa Rottien pyhimys kertoo …

Kirjailija Anneli Kanto ei kaipaa enää parisuhdetta, vaan hän nauttii yksin elämisen vapaudesta. – Saan toteuttaa mielihalujani ja tehdä mitä lystään.

Kirjailija Anneli Kanto: ”Valitsin kelvottomia kumppaneita” | Eeva

Anneli Helena Kanto (s. 20. syyskuuta 1950 Pirkkala) on suomalainen kirjailija, toimittaja ja käsikirjoittaja. Anneli Kanto. Henkilötiedot.

Kirjailija Anneli Kanto on tehnyt vääriä ratkaisuja mutta oppinut, etteivät virheet ole niin vaarallisia. Lue, miten Anneli Kanto vastasi Eevan 20 kysymykseen.

Anneli Kanto – Wikipedia

Anneli Kanto – Wikipedia

ANNELI KANTO. Tamperelainen kirjailija, jonka tuotantoon kuuluu aikuisten romaaneja, lastenkirjoja, näytelmiä ja televisiokäsikirjoituksia.

Anneli Kanto: Etusivu

Etusivu – Anneli Kanto

25.5.2022 — Vaativissa käänteissä Anneli Kanto muistuttaa itseään: Jos mää selvisin siitä, niin kyllä mää tästäkin selviän.

Kirjailija Anneli Kanto, 71: “Ihminen ei tyhmisty iän myötä …

Kirjailija Anneli Kanto, 71: “Ihminen ei tyhmisty iän myötä, rypistyy vaan” | ET

18.9.2021 — Anneli Kanto herättää henkiin historian pyörteistä naisia, lapsia, … Sisällissodan jälkeen punaorpoja sijoitettiin valkoisiin perheisiin, …

Vaativissa käänteissä Anneli Kanto muistuttaa itseään: Jos mää selvisin siitä, niin kyllä mää tästäkin selviän. Sitten tamperelaiskirjailija asettautuu kirjoittamaan sänkyynsä. Yksinäisyys ja historia ovat kavereista läheisimmät. Kirjailija Anneli Kanto, 71, on aloittanut aamun nojatuolissa kupil…

Kirjailija Anneli Kannon maailmassa pääosan saavat … – YLE

11.7.2022 — Kirjailija Anneli Kanto veti paljon kuuntelijoita Väinö Linnan aukiolle … että pyövelitkin ovat ihmisiä, joilla on tunteet ja perhe.

Anneli Kannolta ilmestyy seuraavaksi dekkari – Kulttuuritoimitus

Anneli Kannolta ilmestyy seuraavaksi dekkari – Laji on arvoitusdekkari, joten verta ja suolenpätkiä ei tekstissä vilise – Kulttuuritoimitus

4.2.2018 — Anneli Kannon romaani punakaartin naisista on poikinut tänä keväänä … Tuttava kertoi perheestä, jonka tytär oli ollut aseellinen …

HENKILÖ | Historiaromaanien menestyksekäs kirjoittaja Anneli Kanto tekee seuraavaksi aluevaltauksen: häneltä ilmestyy dekkari.

vaihtoi ammattia, kun kiinnostavia töitä ei enää löytynyt – Viihde

16.12.2016 — Kirjailija Anneli Kanto sanoo olevansa henkisesti maitohapoilla. Olo on kurja, raskas, väsynyt.

Paappani, olitko teloittaja? – Vanha valokuva ajoi … – Aamulehti

Paappani, olitko teloittaja? – Vanha valokuva ajoi tamperelaiskirjailijan raskaalle tutkimusmatkalle – Kirjat – Aamulehti

Kirjailija Anneli Kanto sanoo olevansa henkisesti maitohapoilla. Olo on kurja, raskas, väsynyt.

Keywords: anneli kanto perhe