Jesca muyingo perhe

Jesca Muyingo – Wikipedia

Jesca Muyingo (s. 1975) on suomalainen toimittaja, joka on työskennellyt uutistoimittajana Yleisradion ja Nelosen televisiouutisissa.

Jesca Muyingo ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin – Kotimaa

Jesca Muyingo ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin – Kotimaa – Ilta-Sanomat

10.1.2011 — Sdp esitteli uuden ehdokkaansa. Nelosen uutisista tuttu Jesca Muyingo lähtee ehdokkaaksi Uudellamaalla.

Sdp esitteli uuden ehdokkaansa. Nelosen uutisista tuttu Jesca Muyingo lähtee ehdokkaaksi Uudellamaalla.

Henkilökuva: Maailmanmuuttaja – Maailman Kuvalehti

1.12.2010 — Artikkelikuva Uutistyön lisäksi Jesca Muyingo tekee päätöksiä Plan Suomen hallituksessa ja suunnittelee ja ompelee bisnesvaatteita.

Jesca Muyingo – – Suomi24 Keskustelut

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1253440/mikael-jungner-vaalikohusta-kari-tapion-perheelle-pahoitteluni. Äänestä. Kommentoi. Ron Jeremy.

Jesca Muyingo | Puoli seitsemän – Yle Areena

Jesca Muyingo | Puoli seitsemän | Yle Areena

30.3.2022 — Vieraana pitkän humanitaarisen uran YK:ssa tehnyt Jesca Muyingo. Juontajina Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen.

Vieraana pitkän humanitaarisen uran YK:ssa tehnyt Jesca Muyingo. Juontajina Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen.

Uutisankkurista SDP:n ehdokas – Iltalehti

10.1.2011 — Nelosen uutisankkuri Jesca Muyingo on sosiaalidemokraattien tuorein … kasvojaan oikeudessa – epäillään nyt myös perhemurhan yrityksestä.

SDP:n uusi ehdokas on tuttu TV:stä – MTVuutiset.fi

10.1.2011 — Tv-kanava Nelosen uutisankkuri Jesca Muyingo on SDP:n uusi ehdokas eduskuntaan. Muyingo asettuu ehdolle Uudenmaan vaalipiiristä.

Tv-kanava Nelosen uutisankkuri Jesca Muyingo on SDP:n uusi ehdokas eduskuntaan. Muyingo asettuu ehdolle Uudenmaan vaalipiiristä.

Jesca Muyingo – Wikiwand

Jesca Muyingo on suomalainen toimittaja, joka on työskennellyt uutistoimittajana Yleisradion ja Nelosen televisiouutisissa.[2][3]

Jesca Muyingo on suomalainen toimittaja, joka on työskennellyt uutistoimittajana Yleisradion ja Nelosen televisiouutisissa.

Nelosen uutisankkuri demareiden ehdokkaaksi – Kotimaa | HS.fi

11.1.2011 — Nelosen tv-uutisten ankkurina tunnettu Jesca Muyingo asettuu sosiaalidemokraattien ehdokkaaksi kevään eduskuntavaaleissa.

Nelosen tv-uutisten ankkurina tunnettu Jesca Muyingo asettuu sosiaalidemokraattien ehdokkaaksi kevään eduskuntavaaleissa. Helsingissä asuva Muyingo tavoittelee kansanedustajan paikkaa Uudenmaan vaalipiiristä.

Keywords: jesca muyingo perhe