Jonathan heino lapset

Natalia Salmela kertoo Kotiliedessä, mistä pienestä … – Anna

25.8.2022 — … ”Minulle yhteinen talo on paljon isompi juttu kuin lapsen saaminen” … osti sen yhdessä puolisonsa Jonathan Heinon eli Jonten kanssa.

Natalia Salmela on kuin ilmetty äitinsä: “Ei häpeile mitään”

Natalia Salmela on kuin ilmetty äitinsä: “Ei häpeile mitään” – Kaksplus.fi

5.5.2022 — ”Voin nauttia sekä lapsesta että työstä”. Puolisonsa Jonathan Heinon eli Jontten kanssa Natalia on pitänyt yhtä kolme vuotta.

Paheksuntaa ovat herättäneet niin Natalian maahanmuuttajuus, suorapuheisuus kuin menestyskin. “Minua neuvottiin keskittymään vauvaani.”

Natalia Salmelalle oli kova paikka ostaa 70-luvun paritalokoti …

Natalia Salmelalle oli kova paikka ostaa 70-luvun paritalokoti yhdessä puolison kanssa – ”Minulle yhteinen talo on paljon isompi juttu kuin lapsen saaminen” – Deko

Ei vaan kiinnosta katsoa ostos-tv:tä ja lapsen kaupallistamista. … Loft Salmela-Heino … Nata Loft, Jonathan Loft ja perheen pienin Eke Loft!

Natalia Salmela suunnitteli sijoitusyksiön ostamista, kun kohdalle osuikin remonttikuntoinen paritalokoti Helsingin Marjaniemessä.

kun Natalia Salmelan tulot vähenivät, lapsi paikkasi – Työ …

Suomen kovatuloisimman bloggaajan vauva takoo rahaa – kun Natalia Salmelan tulot vähenivät, lapsi paikkasi – Työ & raha – Ilta-Sanomat

Jonathan Heino · Marketing Manager for the Culture and Leisure division in the city of Helsinki. I’m a passionate marketing leader, who believes in real, …

Vaikka blogi on ollut Natalialle alusta asti työ, hän kokee vieläkin olevansa ”ihan surkea” yrittäjänä.

Tulokuningatar Natalia Salmela ahkeruutensa saloista – Seura

Tulokuningatar Natalia Salmela ahkeruutensa saloista: “Syynä silkka ahneus”

Jonathan Heino on Facebookissa. Liity Facebookiin ja pidä yhteyttä käyttäjän Jonathan Heino ja muiden tuttujesi kanssa. Facebook antaa ihmisille…

Maahanmuuttajataustaisesta Natalia Salmelasta tuli menestynyt bloggaaja ja bisnesnainen. Miten hän saavutti asemansa?

Natalia Salmelan oma lanka nro 1 Natalla siis syksyllä la…

21.11.2022 — Isä Jonathan Heino jäi lapsen kanssa puoleksi vuodeksi kotiin. Päiväkotien huono tilanne on vaikuttanut perheen elämään. Lapsen piirustus.

Jonathan Heino – Marketing Manager – Helsingin kaupunki

Jonathan Heino | Facebook

Natalia Salmelan lapsen selkään liimattiin päiväkodissa … – YLE

Natalia Salmelan lapsen selkään liimattiin päiväkodissa nimitarra: ”Työntekijät vaihtuvat usein eivätkä opi tuntemaan lapsia”

Ylen MOT-toimitus selvitti, miten työntekijäpula näkyy varhaiskasvatuksessa. Sijaiset ovat oppineet välttelemään tiettyjä päiväkoteja ja pahimmilaan apuun kutsutaan vaikka työntekijöiden sukulaisia.

Keywords: jonathan heino lapset