Lapsi pissaa paljon

Lapsen diabetes – Tunnistatko nämä oireet? – Pikkujätti

Lapsen diabetes – Tunnistatko nämä oireet? | Pikkujätti

11.12.2019 — Koska etenkin pienten lasten oireilua voi olla vaikeaa tunnistaa … Aloimme kesällä ihmetellä, miksi Sisu juo ja pissaa niin paljon.

Pikkujätin lastenendokrinologi Matti Hero kertoo lapsen diabeteksesta sekä sen, milloin on tärkeää lähteä pikaisesti lääkäriin. Lue artikkeli.

Painava vaippa ja koko ajan jano – Diabeteslehti – Diabetesliitto

Painava vaippa ja koko ajan jano | Diabeteslehti

9.4.2020 — Mitkä ovat virtsatieinfektion oireet? Isoilla lapsilla kirvely virtsatessa, tihentynyt virtsaamistarve, alavatsakipu sekä usein kuumeilu …

Koska etenkin pienten lasten oireilua voi olla vaikeaa tunnistaa diabeteksesta johtuvaksi, ennättää lapsen tila helposti muuttua vakavaksi ennen kuin diabetes…

Lasten yökastelu ja virtsatietulehdukset – Pampers

Lasten yökastelu ja virtsatietulehdukset

11.3.2014 — Tuoreen tutkimuksen mukaan diabetekseen sairastuvien lasten geenit aktivoituvat selvästi ennen kuin vereen alkaa muodostua vasta-aineita.

Tunnista virtsatietulehduksen ja muiden virtsaamisvaivojen oireet.

Jatkuva pissahätä on ikävä vaiva – taustalta voi löytyä …

Jatkuva pissahätä on ikävä vaiva – taustalta voi löytyä monta syytä

Virtsatietulehduksen oireet vaihtelevat paljon riippuen lapsen iästä, sukupuolesta ja … lapsi malttaa tyhjentää rakon kokonaan eli ns. pissaa loppuun …

Jos lasta pissattaa jatkuvasti, on syytä selvittää, mistä se johtuu. Lapsen jatkuva pissahätä on harvoin psykologista.

Lapsi pissaa sänkyynsä yöllä, mitä teen? Lastenlääkäri …

Lapsi pissaa sänkyynsä yöllä, mitä teen? Lastenlääkäri vastaa | Hyvä Terveys

Kastelusta puhutaan silloin, jos yli 5-vuotias lapsi ei pysty pidättämään pissaa tai käymään pissalla tahdonalaisesti, vaan pissa tulee usein housuun.

Tahaton virtsaaminen unen aikana johtuu hormonaalisesta häiriöstä ja on perinnöllistä. Yökastelua esiintyy muutamalla prosentilla vielä teini-iässä. Mitä yökastelulla tarkoitetaan? Lapsilla tai teini-ikäisillä esiintyvä yökastelu, eli tahaton virtsaaminen unen aikana, on hyvälaatuinen vaiva, eikä…

Virtsatietulehdus lapsella – Terveyskirjasto

Yliaktiivinen rakko lapsilla on oireyhtymä, joka aiheuttaa äkillistä virtsaamisen … tilanteessa tai julkisella paikalla, jossa on paljon muita ihmisiä.

Lapsen diabetes voidaan havaita paljon luultua aiemmin – YLE

Lapsen diabetes voidaan havaita paljon luultua aiemmin | Yle Uutiset

Tuoreen tutkimuksen mukaan diabetekseen sairastuvien lasten geenit aktivoituvat selvästi ennen kuin vereen alkaa muodostua vasta-aineita. Tulevaisuudessa voidaan kehittää hoitoja, jotka estävät ykköstyypin diabeteksen puhkeamisen kokonaan.

Lasten virtsatietulehdus – Mehiläinen

Lasten virtsatietulehdus | Mehiläinen

Lasten virtsatientulehdus on hyvin yleinen pienillä lapsilla. Jos epäilet virtsatieinfektiota, varaa aika lääkärille verkossa tai soita Lasten Mehiläiseen.

Yliaktiivinen rakko lapsilla: syyt ja hoito – Askel Terveyteen

Lasten kastelu | Mehiläinen

Yliaktiivinen rakko lapsilla: syyt ja hoito – Askel Terveyteen

Yliaktiivinen rakko lapsilla on oireyhtymä, joka aiheuttaa äkillistä virtsaamisen tarvetta. Tarve on yleensä niin suuri, että rakon hallinta on vaikeaa.

Keywords: lapsi pissaa paljon