Luo youtube tili

YouTube-tilin luominen – Tietokone

YouTube-tilin luominen – Tietokone – YouTube Ohjeet

Kirjaudu YouTubeen tietokoneella tai mobiilisivustolla. · Valitse profiilikuvasi “” ja sitten Luo kanava. · Sinua pyydetään luomaan kanava. · Katso tiedot (mukaan …

Tarvitset Google-tilin, jotta voit kirjautua sisään YouTubeen. Google-tilillä voi käyttää monia YouTuben toimintoja, kuten tykätä julkaisuista, tilata kanavia, tarkastella katseluhistoriaa ja

YouTube-kanavan luominen

YouTube-kanavan luominen – YouTube Ohjeet

Eikö tämä ole oma tietokoneesi? Avaa yksityinen selausikkuna ja kirjaudu sisään. Lue lisää. Seuraava. Luo tili. Suomi.

Voit katsoa videoita ja tykätä niistä sekä tilata kanavia Google-tililläsi. Ilman YouTube-kanavaa sinulla ei kuitenkaan ole julkista henkilöllisyyttä YouTubessa. Vaikka sinulla olisi Google-til

Kirjaudu sisään – YouTube

Youtube? • Youtube tilin luominen. • Henkilökohtaisen ja bränditilin luominen … Kokeile ladata videota, jolloin aukeaa automaattinen ”luo tili” -ikkuna.

Youtube-kanavan luominen

WhatsApp asiakastyössä

19.2.2019 — 1. Luo itsellesi Google-tili. Tarvitset Google-tilin voidaksesi kirjautua Youtubeen ja luoda sinne sisältöä. · 2. Perusta uusi Youtube-kanava · 3.

Youtube-kanavan luominen yritykselle – Helpotkotisivut

Youtube-kanavan luominen yritykselle

Voit luoda Youtube-kanavaa varten oman tilin tai voit kayttää jo olemassa olevaa tiliäsi. Seuraavaksi sinun tulee tehdä Youtubeen kansi kuva ja profiilikuvasi.

Haluatko luoda Youtube-kanavan yrityksellesi ja alkaa julkaista kiinnostavaa videosisältöä? Näillä ohjeilla Youtube-kanavan luominen käy helposti.

Kuinka aloitat Youtube-kanavan? – Media-assari

Jos haluat luo uusi kanava YouTubessa, voit tehdä sen a tietokoneella tai mobiililaitteiden YouTube-sovelluksen kautta sekä App Storessa että Play Kaupassa.

Kuinka luoda kanava YouTubessa – Actualidad eCommerce

Kuinka luoda kanava YouTubessa yksinkertaisella tavalla | Verkkokaupan uutiset

8.2.2022 — YouTube-tilin rekisteröintiprosessi on melko yksinkertainen, vaikka se on monimutkaista, koska Google omistaa YouTuben ja yhdistää nämä …

Jos haluat luoda kanavan YouTubeen, lue tämä artikkeli huolellisesti ja näytämme sinulle, miten se tehdään, vaiheet ja vinkit, joita sinun on noudatettava.

YouTube-rekisteröityminen: Luo tili – 2022 – Verkostoitunutelama

YouTube-rekisteröityminen: Luo tili – 2022

✅ YouTube-rekisteröityminen: Luo tili ✅ 2022 ☝ Katso täältä

Keywords: luo youtube tili