Paulus arajuuri perhe

Paulus Arajuuri – Wikipedia

Paulus Arajuuri – Wikipedia

6.1.2022 — Näyttelijä Johanna Puhakka ja jalkapalloilija Paulus Arajuuri: Ero! Pari kertoi erouutisen Instagram-tileillään.

Paulus Arajuuri ja Johanna Puhakka: Ero! – Jalkapallo

Paulus Arajuuri ja Johanna Puhakka: Ero! – Jalkapallo – Ilta-Sanomat

23.6.2021 — Perhe: Leski, kaksi lasta, viisi lastenlasta. Paulus Arajuuri. Syntynyt: 15.6.1988 Helsingissä. Ammatti: Jalkapalloilija, joka pelaa Kyproksen …

Pari kertoi erouutisen Instagram-tileillään.

Paulus Arajuuren mummo Aila Arajuuri: Hän lähettää … – Apu

Paulus Arajuuren mummo Aila Arajuuri: Hän lähettää enkeliviestejä | Apu

14.6.2021 — Jalkapalloilija Paulus Arajuuri poseerasi siskonsa Adeliina Arajuuren kanssa Glorian muotijutussa vuonna 2019.

Huuhkajien Paulus Arajuuri valloitti EM-kisoissa aurinkoisella olemuksellaan. Näyttelijä Aila Arajuuri kertoo, että sama vire näkyy myös pojanpojan viesteissä.

Paulus Arajuuri hurmasi Glorian muotikuvissa | Gloria

Huuhkajien tähdessä on myös huippumalliainesta – Paulus Arajuuri hurmasi Glorian muotikuvissa | Gloria

20.5.2021 — Arajuurten perheessä on poikkeuksellisen paljon lahjakkuutta: Paulus on ammattijalkapalloilija, Niila muusikko ja Adeliina näyttelijä.

Jalkapalloilija Paulus Arajuuri poseerasi siskonsa Adeliina Arajuuren kanssa Glorian muotijutussa vuonna 2019. Kuvauslokaationa toimi Kööpenhamina, jossa sisarukset asuivat yhdessä kämppiksinä parin vuoden ajan. Paulus kuvattuna silloisilla kotikulmillaan Kööpenhaminan Fredriksbergissä. – Jos jok…

Veljekset Paulus ja Niila Arajuuri: ”Olemme kuin paita ja peppu”

Iltalehti

6.1.2022 — Jalkapalloilija Paulus Arajuuri ja näyttelijä Johanna Puhakka ovat eronneet.

Oho! Futishurmuri Paulus Arajuuri lennähti Australiaan …

22.11.2022 — Jalkapalloilija Paulus Arajuuri, 34, erosi näyttelijätyttöystävästään viime vuoden vaihteessa. Johanna Puhakka, 29, ja Paulus ehtivät …

Paulus Arajuuri on päätöksen edessä: ”Kuten monellakin …

Oho! Futishurmuri Paulus Arajuuri lennähti Australiaan kirjailijakaunottaren kanssa – katso kuva! | Seiska

7.1.2022 — Salatuista elämistä tuttu näyttelijäkaunotar Johanna Puhakka, 29, ja Suomen jalkapallomaajoukkueen toppari Paulus Arajuuri, 33, …

Isoäidin pihalla – Kulttuuri | HS.fi

Johanna Puhakka ja Paulus Arajuuri erosivat: “Valtava ikävä tulee” | Seiska

29.10.2022 — Suomen jalkapallomaajoukkueessa Huuhkajissa pelannut Paulus Arajuuri palasi viime kesällä Kyprokselta Suomeen ja HJK:n pelipaitaan.

Paulus Arajuuri on päätöksen edessä: “Kuten monellakin muulla, tarkoitus olisi olla onnellinen”

18.6.2020 — Näyttelijä Aila Arajuuren perheessä kulttuuri ja urheilu elävät rinta … näyttelijä Adeliina Arajuuri ja jalkapalloilija Paulus Arajuuri.

Suomen jalkapallomaajoukkueessa Huuhkajissa pelannut Paulus Arajuuri palasi viime kesällä Kyprokselta Suomeen ja HJK:n pelipaitaan.

Isoäidin pihalla – Kulttuuri | HS.fi

Näyttelijä Aila Arajuuren perheessä kulttuuri ja urheilu elävät rinta rinnan. Oli kyse sitten teatterista tai jalkapallosta, Aila-mummi on ollut aina tukena, sanovat kylään saapuneet lapsenlapset, näyttelijä Adeliina Arajuuri ja jalkapalloilija Paulus Arajuuri.

Keywords: paulus arajuuri perhe