Piia pasanen lapset

Piia Pasanen julkaisi romanttisen yhteiskuvan puolisonsa …

2.7.2007 — Yleisradion uutisankkuri Piia Pasanen ja hänen miehensä, MTV3:n uutistoimittaja Tomi Einonen saavat toisen lapsensa syksyllä.

Piia Pasaselle ja Tomi Einoselle toinen lapsi – Viihde

Pasasen aviopuoliso vuodesta 2002 on MTV Uutisten päätoimittaja Tomi Einonen. Pariskunnalla on kaksi lasta. Pasanen näyttelee toimittajaa vuonna 2020 ensi- …

Piia Pasanen – Wikipedia

29.12.2022 — Pasanen tunnetaan parhaiten Ylen uutisankkurina. Hän on juontanut aiemmin muun muassa Urheiluruutua, Tangomarkkinoita ja Yle TV:n Poliisi-tv:tä.

Piia Pasanen ja Tomi Einonen 20 vuotta naimisissa – Iltalehti

30.9.2022 — Piia Pasanen kertoo jutussa lapsuudestaan Kuopiossa ja miltä tuntuu, kun omat lapset aikuistuvat. Hän paljastaa myös, mikä liikunta auttaa …

Piia Pasanen on aina ollut itsenäinen nainen – Seura

Piia Pasanen on aina ollut itsenäinen nainen: “En ikinä kahlitsisi puolisoani eikä hän minua”

18.12.2020 — Piia Pasanen viettää ensimmäistä joulua ilman äitiään. … johon kuuluvat päätoimittaja Tomi Einonen ja kaksi teini-ikäistä lasta. Pasanen …

Pitkän uran uutisankkuria tehnyt Piia Pasanen, 49, haluaa huolehtia terveydestään, jotta eläisi mahdollisimman terveen vanhuuden.

Piia Pasanen menetti syöpään sairastuneen äitinsä jouluna

Piia Pasanen menetti syöpään sairastuneen äitinsä jouluna: “Miksi se ei osuisi minun kohdalleni?”

29.12.2022 — Uutisankkuri Piia Pasanen ja hänen aviomiehensä Tomi Einonen juhlistivat 20-vuotishääpäiväänsä Pariisissa. … Parilla on kaksi lasta.

Piia Pasanen viettää ensimmäistä joulua ilman äitiään. Syöpään kuolleen äidin kohtalo on saanut uutisankkurin miettimään myös oman elämänsä rajallisuutta.

Piia Pasanen vietti hääpäivää: kuvat hääparista … – Anna

28.9.2022 — Äidin yllättävä sairastuminen ja kuolema pysäyttivät uutisankkuri Piia Pasasen, 49, elämän rajallisuuden äärelle.

Piia Pasanen: “Äidin kohtalo on tuntunut epäreilulta” | Anna.fi

28.9.2022 — Lokakuussa tulee kuluneeksi neljä vuotta siitä, kun toimittaja Piia Pasasen, 49, äiti sai syöpädiagnoosin.

Piia Pasanen Annassa: ”Äidin kohtalo on tuntunut todella …

Piia Pasanen Annassa: ”Äidin kohtalo on tuntunut todella epäreilulta”

Toimittaja Piia Pasasesta tuntuu kohtuuttomalta, että hyväkuntoinen äiti sairastui keuhkosyöpään. Koskaan ei voi tietää, milloin oma aika loppuu, Piia pohtii Annassa.

Keywords: piia pasanen lapset