Topi raitanen perhe

Topi Raitasen vanhemmat heittivät huumoria naapurikatsojista

19.8.2022 — Topi Raitasen vanhemmat heittivät huumoria naapurikatsojista: ”Ymmärtäväisiä”. Topi Raitanen voitti perjantaina Euroopan mestaruuden.

Topi Raitanen – Wikipedia

Topi Olli Vihtori Raitanen (s. 7. helmikuuta 1996 Tampere) on suomalainen estejuoksija ja lajin vuoden 2022 Euroopan mestari. Hän kilpailee 3 000 metrin …

Suloiset yhteiskuvat! EM-sensaatio Topi Raitanen nautiskeli …

20.8.2022 — Suloiset yhteiskuvat! EM-sensaatio Topi Raitanen nautiskeli Helsinki-Vantaan kultahuumasta – rinnalla Johanna-puoliso. Topi Raitasen kultamitali …

Topi Raitanen – Team Renta – Renta Suomi

Topi Raitanen kertoi perheensä erikoisesta lippudraamasta – Olympialaiset – Ilta-Sanomat

30.7.2021 — Maanantaina Tokion Olympiastadionilla nähdään harvinaista herkkua, kun suomalainen kestävyysjuoksija kilpailee olympiafinaalissa.

Maanantaina Tokion Olympiastadionilla nähdään harvinaista herkkua, kun suomalainen kestävyysjuoksija kilpailee olympiafinaalissa.

Sisarussarjan altavastaajasta kehittyi olympiaurheilija

Topi Raitanen – Team Renta – Renta Suomi

Topi Raitanen on oppinut liikunnalliseen elämäntapaan pienestä pitäen. Myös perheen ja ystävien kanssa vietetty aika on tärkeää – tosin reissaamisesta …

Estejuoksija Topi Raitanen kuuluu suomalaisen yleisurheilun kovimpiin nimiin. Nykyisen päälajin, 3000 metrin estejuoksun lisäksi menestystä on tullut myös 1500 metrillä, suunnistuksessa sekä maantie- ja polkujuoksussa.Team Rentaa edustava Raitanen nauttii kilpailemisesta, omien rajojen tavoittelusta ja tietyllä tapaa jopa kestävyysharjoitteluun väistämättä liittyvästä pahan olon tunteesta. Omalla esimerkillään Raitanen toivoo rohkaisevansa muitakin tekemään töitä unelmiensa eteen.

Tällainen on Euroopan mestari Topi Raitanen – suojelee …

Sisarussarjan altavastaajasta kehittyi olympiaurheilija | OP Media

8.6.2021 — Estejuoksija Topi Raitanen harrasti suunnistusta jo lapsuudenperheessään … nuoruuden harrastuksensa, ja sai houkuteltua perheen mukaansa.

Estejuoksija Topi Raitanen harrasti suunnistusta jo lapsuudenperheessään ja osallistui pienenä Hippo-suunnistukseen. Isosiskojen perässä pysyminen vahvisti kilpailuviettiä ja kestävyyttä. Lue lisää OP Mediasta.

Topi Raitasella oli nuorena erikoinen tapa “karata” urheilemaan

Tällainen on Euroopan mestari Topi Raitanen – suojelee tyttöystäväänsä julkisuudelta ja kuuntelee räp-musiikkia: tästä seikasta kilpailuhenkisyys kumpuaa | Seiska

20.8.2022 — Estejuoksija Topi Raitanen, 26, voitti eilen perjantaina (19.8.) … Räpistä pitävä vauhtiveikko on kasvanut kolmelapsisessa perheessä.

Yle: Topi Raitasen sukuelimestä esitettiin pöyristyttävä väite

Topi Raitasella oli nuorena erikoinen tapa “karata” urheilemaan – entinen valmentaja haluaa oikoa julkisuudessa liikkuneen väärän käsityksen

21.8.2022 — Miettinen muistutti, että myös Topin vanhemmat Anssi ja Tuija Raitanen ovat ihania ihmisiä. Perhekasvatus näkyy vahvasti estejuoksijan …

Estejuoksun tuore Euroopan mestari on tuttu urheilijalahjakkuus myös suunnistuspiireissä. Topi Raitasen takavuosien lähipiiri muistelee kilpailuhaluisen nuorukaisen matkaa yleisurheiluhuipuksi.

Yle: Topi Raitasen sukuelimestä esitettiin pöyristyttävä väite – SuomiUrheilu

12.8.2022 — Estejuoksija Topi Raitanen onnistui upeasti Tokion olympialaisissa. Ainakin yksi suomalaiskatsoja oli kuitenkin pöyristynyt.

Keywords: topi raitanen perhe